Mariël Bisschops

Mariël Bisschops

WONEN + LEVEN = RUIMTE

Land Art-Wool - Site-specificPosted by marielbisschops.nl Wed, September 04, 2013 17:49:30
LIVING + LIFE = SPACE


Is een project van kunstenaars Mariël Bisschops en Bertina Slettenhaar, Flevolands Vlijt in samenwerking met Casla.
Centraal in dit project staat het begrip RUIMTE. Een ontmoeting met ruimte. Ruimte die we innemen, ruimte die we delen. Wanneer ben je je eigenlijk nog bewust van ruimte? En over welke ruimte gaat het eigenlijk? Waar begint of eindigt die? En wat gebeurt er op de grens?
Onderdeel van dit project is “Give me Space”. Deze film laat ‘ruimte’ zien; in het kleine en daarmee ook in het groot; verrassend, verbeeldend. Een prikkel tot bewustwording of bewustzijn. Op 8 september 2013 vanaf 13.00 uur zijn beiden; de presentatie van het project 'Wonen + Leven = Ruimte' en de film 'Give me Space' te zien bij Architectuurcentrum Casla te Almere.Tevens kunt u vanaf 14.00 uur in een workshop (voor volwassenen), geïnspireerd door beide kunstenaars, een vilten basisvorm ombouwen tot architectuur.

Met dank aan: Prins Bernhard Cultuur fonds; filmmaker Hélène Kocken; kunstenaars van De Witte Olifant; leerlingen van Balletschool Almere Marianne de Hont; schoolkinderen van Bizziekids; vrouwenvriendengroep uit Almere Haven; Stichting De Vrolijkheid; stagiaires Groenhorst College.
www.flevolandsvlijt.nl